Storicam, een gevestigde naam in ‘televisieland’.

Sinds 2008 wordt Storicam geleid door Marjolein Storimans en Roel van Hees. Nadat oprichter Stan Storimans omkwam, toen hij met collega Jeroen Akkermans van RTL-NIEUWS verslag deed van de oorlog in Georgië, hebben Marjolein en Roel het bedrijf staande weten te houden en zelfs uit laten groeien tot een mooi, krachtig en bloeiend bedrijf. 

Vandaag de dag is Storicam sterker dan ooit en als u een cameraman en/of editor nodig heeft die gedreven, artistiek, ervaren en technisch is, dan bent u hier aan het juiste adres!

Bekijk ons werk in onze portfolioStan Storimans was een veel gevraagde cameraman die de wereld overvloog om verhalen vast te leggen en het wereldnieuws dichtbij bracht. Tegenwoordig is deze spirit nog onveranderd aanwezig bij Storicam.

Dennis, Hans, Freek, Roel en Pieter zijn ervaren en gedreven cameramannen, die weten hoe en wat er nodig is om waar dan ook ter wereld een verhaal vast te leggen. Het is niet voor niets dat organisaties als BRANDPUNT, NIEUWSUUR, RTL-NIEUWS, DE MONITOR, EEN VANDAAG  graag samenwerken met een Storicam cameraman. We zijn vastberaden om de verhalen zo beeldend mogelijk over te brengen naar de kijker. Niet zomaar plaatjes schieten, maar het verhaal vertellen in beelden! Wij geven gebeurtenissen beeld, waardoor het nieuws dichtbij de mensen thuis komt.

Freek is momenteel gevestigd in NewYork en filmt alle gebeurtenissen in Amerika. Eerder gingen Dennis en Roel hem voor. Storicam heeft dus al ruim 12 jaar ervaring met het wonen en werken in Amerika. Freek draait alle beelden voor Erik Mouthaan van het RTL-nieuws, maar vliegt ook het gehele Amerikaanse continent over voor andere opdrachtgevers. 

De Cameramannen van Storicam kunnen een productie van A tot Z afleveren. Ze filmen en monteren op locatie en gebruiken daar de beste broadcast apparatuur voor. Alle cameramannen zijn volleerd editors en monteren op AVID. Storicam Mediaproducties wil graag voorop lopen in technologie en daarom werken wij met de meest geavanceerde materialen. 
Wij werken met HD super 35mm fullframe camera’s zoals de Sony F5 en Sony FS700, maar ook HD XD camera’s behoren tot onze uitrusting. De Sony F5’s zijn uitgerust met cinestyle Zeiss prime lenzen voor een geweldige filmische look. Storicam is constant bezig om verhalen zo mooi en hoogwaardig mogelijk vast te leggen.

Het team van Storicam bestaat uit: Dennis Verheijen, Freek Herberts, Hans van der Klaauw, Roel van Hees, Pieter Abrahams en Marjolein Storimans.

Bekijk ons werk in onze portfolio