Verwen uw bedrijf met een prachtige en inspirerende bedrijfsfilm!

Uw bedrijf uitgelicht in een professionele bedrijfsfilm? Met daarin alle facetten van uw bedrijf? Wij weten er raad mee! Door onze ruime ervaring zorgen wij dat uw klant getriggerd wordt. Vaak zeggen beelden toch meer dan woorden. Producten worden gevisualiseerd, mensen zien direct het eindresultaat. 

Zeker nu het internet een steeds belangrijker deel van ons leven wordt zullen klanten uw bedrijf eerder opzoeken op internet alvorens ze naar uw winkel, showroom of kantoor komen. Een online bedrijfsvideo is hét middel om de klant aan u te binden. Daarnaast zorgt uw eigen online video voor een hogere ranking in de zoekmachines. Zorg dus dat u met uw bedrijf goed voor de dag komt op het internet. Dat kan met een goede, sterke bedrijfsfilm van enkele minuten, die interesse wekt bij de klant, zowel voor uw bedrijf als uw product.
Online draait alles tegenwoordig om content, men wil zien en horen wat u te bieden heeft, anders haakt de potentiele klant af. 

Storicam heeft de kwaliteiten om uw bedrijf volledig en uitnodigend te presenteren. Doordat wij veel ervaring hebben om verhalen in enkele minuten volledig en professioneel weer te geven, zijn wij expert op dit gebied. Wij hebben niet alleen camera-mensen, maar ook professionele producers in huis en verzorgen zowel de muziek alsook de voice-over voor uw film.

Dagelijks produceren wij immers items op de Nederlandse televisie die van hoge kwaliteit zijn en het juiste verhaal vertellen in een duidelijke, korte film. Het kan ons niet gek genoeg. We hebben alle apparatuur en mogelijkheden onder 1 dak, waardoor u met ons alle kanten op kunt.

Een beeldende bedrijfsfilm kan uw site een enorme boost geven en daarmee ook uw klandizie.

Wij bij Storicam werken volgens het motto: BETAALBARE KWALITEIT!
Dit wil zeggen dat wij al onze ervaring, techniek, creativiteit en storytelling aanbieden voor zeer schappelijke tarieven en u tegelijkertijd voorzien van een zeer hoogwaardig product op broadcast-kwaliteit.
Wij zijn als geen ander in staat het verhaal van uw bedrijf te vertellen in beeld!  

Storicam gebruikt uitsluitend hoogwaardige camera-apparatuur. Eenvoudig gezegd: Uw bedrijfsfilm zal een zeer professionele uitstraling krijgen en dat voor een zeer competitieve prijs.  
Storicam maakt bedrijfsfilms voor zeer uiteenlopende bedrijven en instanties. Dat betekent dat wij ervaren en goed ingespeeld zijn op zeer uiteenlopende wensen. 
Wij nodigen u graag uit voor een gesprek over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Bekijk een greep uit ons werk in onze portfolio